HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Kızılay: Çağrı Merkezi, Ebe ve Hemşire Pozisyonları için Personel Alımı 2024

Kızılay: Çağrı Merkezi, Ebe ve Hemşire Pozisyonları için Personel Alımı 2024
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Türk Kızılayı, 2024 yılında kadrosunu genişletmek için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, KPSS puanı gerektirmeyen hemşire, ebe, ve çağrı merkezi personeli gibi pozisyonları kapsıyor.

Hemşire ve Ebe Alımı

Hemşire pozisyonları için, adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, en az 2 yıl deneyime sahip olması, hasta güvenliği odaklı çalışması, hasta bakımı planlama ve uygulama becerilerine sahip olması gibi kriterler aranıyor. Ayrıca, ekip çalışmasına yatkınlık, sorun çözme becerisi, ve öğrenmeye açıklık gibi nitelikler de önemli. İstanbul'da kalıcı ikameti bulunan adaylar tercih edilebilir, ve erkek adaylar için askerlik durumu da dikkate alınıyor​.

Çağrı Merkezi Personeli Alımı

Çağrı merkezi personeli için ise lisans mezunları arasından, tercihen çağrı merkezi veya müşteri hizmetleri alanında en az bir yıl deneyime sahip olanlar, ileri seviyede Arapça bilen ve Türkçe'yi etkin kullanabilen adaylar tercih ediliyor. Microsoft Office programlarına hakimiyet, etkin dinleme ve iletişim becerileri, veri girişi konusunda tecrübe, ve stres yönetimi gibi yetkinlikler aranan diğer özellikler arasında​.

Başvuru Bilgileri

Adaylar, Kızılay'ın resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler. İlanlara başvurular online olarak alınmakta ve alım süreci ile ilgili detaylı bilgiler, başvuru koşulları ve aranan nitelikler Kızılay'ın resmi web sitesinde yer alıyor​.

Bu pozisyonlar için alımlar, Türk Kızılayı'nın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapılmakta olup, seçilen adaylar Türkiye'nin farklı bölgelerinde görevlendirilebilecek. Bu fırsatlar, Kızılay gibi köklü ve saygın bir kurumda kariyer yapmak isteyen profesyoneller için önemli bir adım teşkil ediyor.

⭐⭐⭐

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programını alarak eğitim sonunda size verilen üniversite onaylı ve e-Devlet üzerinden aktarılan sertifikanızı CV'nize ekleyerek işe alım sürecinde avantajlı konuma gelebileceksiniz.

Sertifika Programı, Kızılay'ın başvuru aşamasında alım yapacağı personellerden talep ettiği şartları içermekte olup, programı bitrdiğinizde meslek hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programı Hakkında Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin Tıklayınız.