HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

MİNİ MBA (İŞLETME YÖNETİMİ ) UZMANLIĞI EĞİTİMİ

MİNİ MBA (İŞLETME YÖNETİMİ ) UZMANLIĞI EĞİTİMİ
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

MİNİ MBA (İŞLETME YÖNETİMİ ) UZMANLIĞI EĞİTİMİ

İş dünyasında rekabet gittikçe büyürken, eğitimli iş arayan sayısı da aynı oranda artış gösteriyor. Bunun sonucunda ise, her sektörde iş arayan ve birbirine rakip olan kişilerin ön plana çıkabilmek ve iyi bir kariyer edinebilmek için bazı yetkinliklerini ön plana çıkarması gerekiyor. Özellikle de yönetim kadrosunda olmak isteyen kişiler için bu çok daha zorlu bir durum. Dolayısıyla bazı programlar aracılığıyla işletme yönetimi konusunda bireylere uzmanlık kazandırmak amaçlanıyor. Lisansüstü yeterlilik derecesi veren Mini MBA programı ise, öğrencileri işletme yönetimi sorumluluğu konusunda eğitebilmeyi hedefliyor.

Mini MBA Eğitiminin Önemi

İşletmelerin yönetim kadrolarında yer almak isteyen bireylerden öncelikle iyi bir özgeçmiş bekleniyor. Özellikle de günümüz şartlarında eğitim önemli bir konu hale geldiği için, kariyer odaklı eğitim alan bireyler rekabetçi ortamlarda daha çok ön plana çıkma şansına sahip oluyorlar. Bu eğitim programlarını da herhangi bir okula ya da kursa gitmeden online olarak almak mümkün. Bunu gerçekleştiren uzaktan eğitim sistemi ise, MBA yapmak için yeterli vakti olmayan ve kariyerinde yükselmeyi hedefleyen bireylere çeşitli platformalar üzerinden eğitim alma olanağı sunuyor.

Eğitim İçeriği

Mini MBA programlarında öğrencilere genel olarak; pazarlama, istatistik, muhasebe, finansal tabloları çözümleme ve yorumlama, girişimcilik, üretim planlaması, Kobiler, kalite yönetimi, satın alma yönetimi, işletme bilimi, performans yönetimi ve değerlendirme süreci, ekip yönetimi ve takım çalışması, mülakat teknikleri ve işe alım sürecinde yapılması gerekenler, satış teknikleri, müşteri ilişkileri, ekonomi, finans, iletişim, insan kaynakları gibi konularda eğitim veriliyor. Dersler sonunda yapılacak sınav sonrasında yeterli puanı alıp başarılı olan öğrenciler ise sertifika almaya hak kazanıyor.

Uzaktan Eğitimin Avantajları

Oldukça detaylı bilgilerin öğrencilere aktarıldığı uzaktan eğitim sistemi, yöntem açısından farklılık gösterse de içerik ve sağladığı faydalar bakımından örgün eğitimden herhangi bir farklılık taşımıyor. Hatta birçok açıdan çok daha avantajlı oluyor. Özellikle de çalışanlar veya yaşadığı bölgeye yakın eğitim kurumu olmayan kişiler için. Ayrıca bireyler istedikleri an ders dinleme ve öğrenme imkânına sahip olduklarından, psikolojik açıdan da daha pozitif hale gelerek derslerden çok daha fazla verim alabiliyorlar.

Ayrıca Bakınız

Mini MBA-İşletme Yönetimi ve Yöneticiliği Sertifika Programı