HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Organik Tarım Sertifikası Nedir ve Organik Tarım Sertifikası Nasıl Alınır?

Organik Tarım Sertifikası Nedir ve Organik Tarım Sertifikası Nasıl Alınır?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Organik Tarım Sertifikası Nedir?

Organik Tarım Sertifikası, tarımsal üretimi organik bir şekilde gerçekleştirmek isteyen üreticiler açısından tercih edilen bir sertifikadır. Bu sertifika kapsamında amaç daha kaliteli bir tarımsal üretim gerçekleştirmek olurken aynı zamanda ürün standartları konusunda da titizliği yakalamak gerekmektedir. Sertifika, organik üretimin bütün süreçlerini öğrenmenizi sağlar. Bu çerçevede sertifika alan hemen her üretici için kârlı ve kaliteli bir üretim sürecinden bahsetmek mümkündür.

Organik Tarım Sertifikası Neleri Kapsar?

Organik tarım sertifikası alan her üretici organik üretim yapma konusunda önemli bilgilere ulaşma şansı elde eder. Bu doğrultuda sertifika ile elde edilmek istenen daha kaliteli bir üretim ve sürdürülebilir sonuçlardır. Siz de bu konuda titiz bir çalışma yürütmek mi istiyorsunuz? O halde süreci değerlendirdikten sonra sertifika alarak daha kaliteli üretim süreçlerini gerçekleştirmek gerekir. Bu bağlamda önemli olan organik tarım aşamalarının titiz bir şekilde öğrenilmesidir.

Sertifika ve eğitimler kapsamında katılımcılara organik tarım ile ilgili bilinmesi gereken bütün detaylar sağlanmaktadır. Bu çerçevede amaç sadece üretim sürecini kusursuzlaştırmak değildir. Aynı zamanda üretimin daha makul ve sürdürülebilir olması adına çalışmalar gerçekleştirmektir. Organik tarım sertifikası alan adayların tamamı bu alanda uzman bilgisine sahip olurken üretim kalitesini arttıran hamlelerin gerçekleştirilmesi de mümkün olacaktır. Bu doğrultuda amaç hem daha profesyonel bir bakış açısıyla üretim yapmak hem de çevreci bir yaklaşım benimsemektir.

Organik Tarım Sertifikası Nasıl Alınır?

Organik tarım sertifikası almak isteyenler için öncelikli olarak eğitim kaydı gerçekleştirmek gerekir. Çünkü tarımsal üretimi rastgele yapmak ciddi kayıplara neden olabilmektedir. Bu kayıpları önleyerek daha başarılı bir üretim sürecine kapı aralamak ister misiniz? O halde sertifika kaydını yaptırmalı ve süreci başlatmalısınız. Özellikle de tarımsal üretimde daha fazla verim ve daha kaliteli ürün açısından organik üretime yönelmelisiniz.

Sertifika alma sürecinde önemli olan sadece sertifikayı almak değil bu süreçte sunulan bilgileri de edinmektir. Bu bağlamda sertifika sürecinin daha başarılı bir şekilde tamamlanması adına süreç hakkında bilgi alabilirsiniz. Sertifika alma kapsamında karşılaşacağınız soru işaretlerini ortadan kaldırmanın en iyi yolu bizimle iletişime geçmek olacak!


Ayrıca Bakınız

Organik Tarım Sertifikalı Eğitim Programı

Organik Tarım Yöneticisi Sertifikalı Eğitim Programı