Bolu Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bolu Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı, kurum ve kuruluşların işleyişlerinde kullanılan dokümantasyon yönetimine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen kişilere yöneliktir. Eğitim programı, dokümantasyon yönetiminin temel kavramlarından başlayarak, doküman hazırlama, yönetim ve güncelleme süreçlerine kadar geniş bir yelpazede konuları kapsar.

Eğitim programı kapsamında, kurumların belgelendirme sürecinde gereksinim duyulan dokümanlar, dokümantasyon yönetiminde kullanılan standartlar, yönetim sistemleri için dokümantasyon gereksinimleri, doküman hazırlama teknikleri, doküman yönetiminde kullanılan araçlar ve doküman güncelleme süreçleri gibi konular ele alınır. Bolu Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı, doküman hazırlama ve yönetiminde görev alan kişilere, kalite yönetim sistemleri, iş süreçleri, belge yönetimi ve proje yönetimi konularında bilgi sahibi olmak isteyen yöneticilere, uzmanlara ve ilgili personele yöneliktir.