Bolu GHP İyi Hijyen Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GHP (İyi Hijyen Uygulamaları), gıda işletmelerinde güvenli gıda üretimi sağlamak amacıyla uygulanan bir yönetim sistemi standartıdır. Bu standart, gıda üretimi sürecindeki hijyenik koşulların sağlanmasına, işletme içi eğitimlerin yapılmasına ve gıda güvenliği risklerinin azaltılmasına odaklanır. Bolu'da GHP İyi Hijyen Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı, gıda işletmelerinde çalışan kişilere, gıda güvenliği ve hijyen konularında bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.

Bu eğitim programı, GHP standartlarının gerekliliklerini anlamak, uygulamak ve denetlemek için gerekli olan konuları kapsar. Eğitim sonunda katılımcılar, GHP sertifikasyonu için gerekli olan hijyenik koşulların sağlanmasına yardımcı olacak bilgi ve becerilere sahip olurlar.