Bolu Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi Sertifikası

Bolu Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi Sertifikalı Eğitim Programı, gıda işletmelerinde kalite yönetim sistemi kurulumu, uygulaması ve yönetimi konusunda bilgi sahibi olmak isteyen kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Eğitim programı, gıda üretim süreçleri, gıda güvenliği yönetim sistemleri, HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) prensipleri, kalite yönetim sistemleri ve gıda mevzuatı gibi konuları kapsamaktadır.

Programda yer alan konular şu şekilde özetlenebilir: Gıda üretim süreçleri ve gıda güvenliği yönetim sistemleri HACCP prensipleri ve uygulama aşamaları Gıda güvenliği yönetim sistemleri ve ISO 22000 standartı Kalite yönetim sistemleri ve ISO 9001 standartı Gıda mevzuatı ve ilgili yasal düzenlemeler Gıda işletmelerinde kalite yönetimi ve süreç iyileştirme teknikleri Denetim, iç tetkik ve belgelendirme süreçleri Eğitim programı, gıda işletmelerinde çalışan gıda mühendisleri, gıda teknikerleri, kalite kontrol elemanları, üretim sorumluları, yöneticiler ve gıda sektöründe faaliyet gösteren diğer çalışanlar için faydalı bir kaynak olabilir.