Burdur Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimi ( Uygulayıcı Belge) Nedir

Akıl ve zeka oyunları eğitimi, katılımcılara oyun ve oyuncaklarla öğrenme yöntemiyle zeka geliştirme tekniklerini öğreten bir eğitim programıdır. Bu program, farklı yaş gruplarına yönelik oyun ve oyuncaklarla hazırlanmış çeşitli aktiviteleri içerir. Eğitim sürecinde, katılımcılar zeka geliştirme teknikleri, problem çözme becerileri, yaratıcılık, odaklanma, analiz etme, gözlemleme ve eleştirel düşünme gibi konularda bilgi edinirler. Bu eğitim programı sonunda, katılımcılara uygulayıcı belgesi verilmektedir.