Burdur GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikası

GLP (Good Laboratory Practice) İyi Laboratuvar Uygulamaları, laboratuvarlarda yapılan araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin uluslararası standartlara uygun olarak yürütülmesini sağlayan bir kalite yönetim sistemidir. Bu sistem, çalışmaların güvenilirliğini ve kalitesini arttırarak sonuçların kabul edilebilir olduğuna dair güvence verir. Burdur GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı, laboratuvar çalışanlarına GLP prensiplerini öğretir ve uygulama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bu eğitim programı, laboratuvar çalışmalarının yasal düzenlemelere uygunluğunu ve kalite standartlarını karşılamasını sağlar.