Burdur Çift Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Çift danışmanlığı eğitimi, çiftlerin ilişkilerindeki sorunları çözmek ve daha sağlıklı bir ilişki kurmalarını sağlamak için verilen bir eğitimdir. Bu eğitimde, çift danışmanlığına yönelik temel teoriler, yaklaşımlar ve teknikler öğretilir. Bu teknikler arasında iletişim becerileri, duygusal farkındalık, problem çözme stratejileri ve stres yönetimi gibi konular yer alabilir. Eğitim, genellikle psikoloji, psikolojik danışmanlık ve aile terapisi alanlarında eğitim almış kişiler tarafından verilir.