Burdur Değerler Eğitimi Sertifikası

Değerler Eğitimi, bireylerin sahip olduğu değerlerin farkına varmalarını, bu değerleri anlamlandırmalarını, değerlere uygun davranışlar sergilemelerini ve başkalarına saygı duymalarını amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, özellikle eğitim sektöründe uygulanmakta olup, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi hedefler. Bu eğitim programı, Burdur'da da uygulanmakta olup, katılımcılara değerler eğitimi konusunda temel bilgiler, stratejiler ve uygulama yöntemleri hakkında bilgi vermektedir. Program sonunda, katılımcılar uygulayıcı belgesi almaya hak kazanırlar.