Burdur İlişki ve Evlilik Danışmanlığı Nedir

İlişki ve evlilik danışmanlığı, bir çiftin karşılaştığı sorunları, çatışmaları ve farklılıkları ele alarak çiftin daha sağlıklı ve mutlu bir ilişki yaşamasına yardımcı olmak amacıyla verilen bir terapi türüdür. Bu terapi sürecinde, çiftler birbirlerini daha iyi anlamak, duygusal bağlarını güçlendirmek ve daha iyi bir iletişim kurmak için çalışırlar. İlişki ve evlilik danışmanlığı, çiftlerin birbirleriyle olan etkileşimlerini arttırmayı, ilişkilerindeki problemleri çözmeyi ve daha iyi bir gelecek için birbirlerini desteklemeyi hedefler. Bu tür terapiler genellikle çiftlerin birlikte katıldığı oturumlar şeklinde yapılır ve terapinin süresi, çiftlerin sorunlarının karmaşıklığına ve ciddiyetine bağlı olarak değişebilir.