Bursa Diş Hekimi Asistanı (Sekreteri) Eğitimi Nedir

Bursa Diş Hekimi Asistanı (Sekreteri) Eğitimi, diş hekimleriyle birlikte çalışarak hastaların randevularının organize edilmesi, muayenehane yönetimi, sterilizasyon işlemleri, hasta kayıtlarının tutulması ve diğer ofis işleri konularında eğitim sağlayan bir programdır. Bu eğitimde, diş hekimliği ofisi yönetimi, diş hekimi asistanlığı ve temel diş hekimliği bilgileri gibi konular ele alınır. Katılımcılara, diş hekimi muayenehanelerinde çalışmak için gerekli olan bilgi, beceri ve yetkinlikler öğretilir. Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılara diş hekimi asistanı (sekreteri) sertifikası verilir.