Burdur ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Nedir

ISO 45001:2018 standardı, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri (ISGYS) için uluslararası bir standarttır. Bu eğitim programı, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin kurulması, uygulanması, denetlenmesi ve iyileştirilmesi için gereken bilgi ve becerileri sağlayarak, ISO 45001:2018 standardının gerekliliklerine uygun olarak bir ISGYS denetiminin nasıl gerçekleştirileceğini öğretir. Bu eğitim programı, katılımcılara baş denetçi olarak ISO 45001:2018 ISGYS denetimleri yapma yeteneği kazandırmayı hedefler.