Burdur ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, bir organizasyonun müşteri memnuniyetini artırmak için süreçlerinin kalitesini iyileştirmesini ve sürekli olarak geliştirmesini sağlayan bir yönetim sistemidir. Bu standardın uygulanması, ürün veya hizmet kalitesinde iyileştirme sağlayarak, müşteri memnuniyetini artırır ve organizasyonun verimliliğini ve karlılığını artırır. Burdur ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, ISO 9001:2015 standardı gereklilikleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen veya ISO 9001:2015 standardının uygulanmasından sorumlu olan kişiler için tasarlanmış bir eğitim programıdır.

Eğitim programı, ISO 9001:2015 standardı gereklilikleri, kalite yönetim sistemi prensipleri, süreç yaklaşımı, risk bazlı düşünme, belgeleme ve kayıt tutma, iç tetkikler, yönetim incelemesi ve sürekli iyileştirme konularını kapsar. Eğitim programının amacı, katılımcılara ISO 9001:2015 standardının gereklilikleri hakkında bilgi vermek, kalite yönetim sistemi prensiplerini öğretmek, sürekli iyileştirme için gerekli araçları sağlamak, organizasyonların kalite yönetim sistemlerini kurmalarına veya mevcut sistemlerini iyileştirmelerine yardımcı olmaktır. Ayrıca, eğitim programı ISO 9001:2015 standardının uygulanması ile ilgili organizasyonların sertifikalandırılmasına yardımcı olacaktır.