Burdur Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Burdur'da verilen Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi sertifikalı eğitim programı, gıda işletmelerinde kalite yönetim sistemlerinin planlanması, uygulanması ve yönetilmesi konusunda katılımcılara bilgi ve beceri kazandırmayı hedefler. Eğitim programı, ISO 22000 standartlarına uygun olarak gıda güvenliği yönetim sistemi kurma, işletme içi denetim yapma, kaynak yönetimi, proses yönetimi, ürün takibi ve geri çağırma, belge yönetimi ve kayıt tutma, risk analizi ve yönetimi, eğitim yönetimi, yasal düzenlemeler ve standartlar gibi konuları kapsar. Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılara Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi sertifikası verilir.