Burdur Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Eğitimi Nedir

Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), psikiyatri, psikoloji, nöroloji ve diğer tıbbi disiplinlerde kullanılan bir değerlendirme aracıdır. MMPI, kişilerin psikolojik sağlıklarını ve kişilik özelliklerini değerlendirmek için tasarlanmış bir anket formudur. Burdur'da verilen MMPI eğitimi, bu anket formunun nasıl kullanılacağı ve sonuçların nasıl yorumlanacağı konusunda eğitim verir. Bu eğitim, psikiyatristler, psikologlar, nörologlar ve diğer sağlık profesyonellerinin MMPI'yi doğru şekilde kullanmalarına yardımcı olur ve daha doğru bir teşhis ve tedavi planı yapmalarına yardımcı olur.