Burdur Oyun Terapisi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Oyun terapisi, çocukların ve gençlerin psikolojik zorluklarına yardımcı olmak için kullanılan bir terapi türüdür. Oyun, çocukların doğal bir şekilde ifade etme ve kendilerini ifade etme şeklidir ve oyun terapisi de bu doğal ifade biçimini kullanarak çocukların duygusal ve sosyal sorunlarını ele almaya yardımcı olur. Burdur'da sunulan oyun terapisi sertifikalı eğitim programı, oyun terapisi hakkında teorik ve pratik bilgi sağlar ve çocukların sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için çeşitli oyun terapisi tekniklerini öğretir. Eğitim programı, terapistler, danışmanlar, öğretmenler ve diğer ilgilenenler için tasarlanmıştır.