Bursa IATF 16949 Eğitimi Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi Nedir

IATF 16949 eğitimi, otomotiv endüstrisinde kalite yönetim sistemlerinin standardı olan IATF 16949'un gerekliliklerinin öğrenildiği bir eğitim programıdır. Bu standart, otomotiv endüstrisinde tedarik zincirindeki tüm işletmelerin kalite yönetim sistemlerini belirli bir düzeyde standardize etmesini sağlar ve bu sayede ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti artar. Bu eğitim programında, IATF 16949 standartları hakkında bilgi verilir,

bu standartların uygulanması için gerekli olan süreçler, yöntemler, araçlar ve teknikler öğretilir. Eğitim katılımcıları, IATF 16949 standardının uygulanması ve sertifikasyon süreci hakkında bilgi sahibi olur ve bu sayede otomotiv endüstrisinde faaliyet gösteren firmalar için kalite yönetim sistemleri konusunda uzmanlaşır.