Çanakkale ISO 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası

ISO 45001:2018, uluslararası iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin gerekliliklerini belirleyen bir standarttır. Bu standardın amacı, iş yerlerinde çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek, işyeri risklerini yönetmek ve iş verimliliğini artırmaktır. Çanakkale ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, bu standartın gerekliliklerini öğrenmek, uygulamak ve sertifikalandırmak için gereken bilgi ve becerileri sağlamayı amaçlamaktadır. Eğitimde, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri, risk yönetimi, acil durum planlaması, çalışanların katılımı ve liderlik gibi konular ele alınır. Bu eğitim programının tamamlanması, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir kişi olarak kariyer yolunda bir adım atmak isteyenler için faydalı olabilir.