Çanakkale Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Çanakkale Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, dış ticaret işlemlerinde etkili bir yönetim sağlamak amacıyla tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, dış ticaret işlemlerinin yönetiminde ihtiyaç duyulan bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazandırmayı amaçlar. Eğitim programı kapsamında, dış ticarette kullanılan temel kavramlar, ithalat ve ihracat prosedürleri, gümrük işlemleri, uluslararası ödeme ve finansman yöntemleri gibi konular ele alınır.

Ayrıca, uluslararası pazarlama stratejileri, yabancı dil kullanımı ve kültürler arası iletişim gibi konular da programın içinde yer alabilir. Program, işletme sahipleri, yöneticileri, dış ticaret departmanı çalışanları, lojistik firmaları çalışanları ve dış ticaret danışmanları gibi dış ticarette faaliyet gösteren her sektörden kişilerin katılımına açıktır. Program sonunda başarılı olan katılımcılara, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilir.