Çanakkale Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Çanakkale Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Eğitimi, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemek, öğrenme becerilerini geliştirmek, hedef belirlemelerine yardımcı olmak, eğitim kariyerleri için planlama yapmalarına yardımcı olmak, stres yönetimi, zaman yönetimi, sınav teknikleri gibi konularda destek vermek üzere tasarlanmış bir eğitim programıdır.

Eğitim programı, öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı alanında uzmanlaşmak isteyen öğretmenler, rehberlik öğretmenleri, öğrenci koçları, psikologlar ve danışmanlar için uygundur. Program, öğrenci koçluğu ve danışmanlık teknikleri, öğrenci motivasyonu ve başarı yönetimi gibi konuları kapsar. Ayrıca, öğrencilerin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmelerine, üniversiteye hazırlık sürecine yönelik bilgi ve tecrübeler edinmelerine yardımcı olur.