Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Enfeksiyon Hastalıklıları ve Klinik Mikrobiyoloji Yüksek Lisans Programı

Enfeksiyon Hastalıklıları ve Klinik Mikrobiyoloji yüksek lisans programı, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji konularını inceleyen bir yüksek lisans programıdır. Bu programın amacı, öğrencilere enfeksiyon hastalıklarının önlenmesi, tanısı ve tedavisi ile ilgili bilgi ve beceriler kazandırır.

Program ayrıca, klinik mikrobiyoloji alanında laboratuar testleri ve hastalık tanısı konularını da kapsar. Programın içeriği, enfeksiyon hastalıklarının etiyolojisi, epidemiyolojisi, patogenezi, klinik bulguları, tanısı ve tedavisi gibi konuları içerir. Ayrıca, program klinik mikrobiyoloji alanında laboratuar testlerinin yapılışı, sonuçlarının değerlendirilmesi ve hastalık tanısı konularını da içerir.

NE YAPIYOR ?