Fotoğraf / Pilli Bebek Şarkı Sözleri

Pilli Bebek Grubu Kimdir?

1992 yılında Cem Kısmet ve Ahmet Başbağlar tarafından Ankara'da kurulan Pilli Bebek, başlangıçta Sakarya Caddesi'nde sahne alıyordu. Ancak Cem Kısmet'in askerlik görevi nedeniyle grup bir süre faaliyetlerine ara verdi. Kısmet'in dönüşüyle birlikte Sonat Özer'in de katılımıyla grup tekrar müzik hayatına döndü. 1995'te ise Pilli Bebek ismini benimsediler. Bu isim, 1970'lerde TRT'de yayınlanan bir çocuk programına (orijinal ismiyle Torchy the Battery Boy) atıfta bulunarak seçilmiştir.

Fotoğraf Zaman Çıktı?

1999 yılında çıkarılmıştır.

Fotoğraf / Pilli Bebek Şarkı Sözleri

Bir siyah beyaz fotoğrafım ben