(1)

₺199,00

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi semineri, ISO 14001 standardına uygun bir çevre yönetim sistemi oluşturmak ve sertifikalandırmak isteyen organizasyonlar için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu seminerler, çevre yönetim sistemlerinin nasıl kurulacağı, uygulanacağı ve yönetileceği konusunda katılımcılara kapsamlı bir eğitim vermektedir.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Semineri

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi seminerleri genellikle çevre yönetimi uzmanları tarafından yönetilir ve çevre yönetim sistemleri konusunda uzmanlığı olan danışmanlar tarafından sunulur. Seminerler genellikle birkaç gün sürebilir ve teorik bilgilerin yanı sıra, pratik örnekler ve vaka çalışmaları ile desteklenir.

Seminerlerde, ISO 14001 standardının gereklilikleri detaylı olarak ele alınır ve organizasyonların bu gereklilikleri nasıl uygulayabilecekleri konusunda pratik bilgiler verilir. Ayrıca, seminerlerde çevresel risklerin nasıl değerlendirileceği, çevresel performans göstergelerinin nasıl ölçüleceği, yasal ve düzenleyici gerekliliklerin nasıl takip edileceği gibi konular da ele alınır.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi seminerlerine katılmak, organizasyonların çevre yönetim sistemlerini oluştururken karşılaşabilecekleri zorlukları aşmalarına ve çevre yönetimlerini daha verimli hale getirmelerine yardımcı olabilir.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

ISO kalite yönetim sistemleri sertifikaları, bir organizasyonun kalite yönetim sistemini belirlemek, yapılandırmak, sürdürmek ve iyileştirmek için kullanılır. ISO kalite yönetim sistemleri sertifikaları, tüm organizasyonlar tarafından kullanılabilir. Ancak özellikle bir organizasyonun ürün ve hizmetlerinin kalitesini ve müşteri memnuniyetini garanti etmek isteyen şirketler tarafından tercih edilir. Bu sertifikalar; üretim, hizmet, ticaret, sağlık, eğitim gibi birçok farklı sektörde kullanılabilir.

ISO kalite yönetim sistemleri sertifikaları, bir organizasyonun çalışanları tarafından uygulanır. Bu nedenle, herhangi bir organizasyonun çalışanları, ISO kalite yönetim sistemleri sertifikalı eğitim programına katılabilirler.

Kalite yönetim sistemleri konusunda çalışan ya da çalışmayı düşünen öğrenciler, mezunlar ve çalışanlar, kalite yönetim standartları hakkında bilgi edinmek isteyenler, işletmelerinde ISO Kalite Yönetimi standartlarını uygulamak ve/veya daha da geliştirmek isteyen yöneticiler, çalışanlar ve kendisini bu alanda geliştirmek isteyen katılımcılar için uygundur.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri
    ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Semineri
    İş Sağlığı ve Güvenliği Kavramları ve Unsurları