Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

İş ve Mühendislik Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı Nedir

İş ve Mühendislik Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı

İş ve Mühendislik Yönetimi Anabilim Dalı, yüksek lisans düzeyinde bir eğitim programıdır ve genellikle İşletme Yönetimi, Mühendislik Yönetimi veya İş ve Mühendislik Yönetimi gibi benzer programların bir parçasıdır. Bu program, öğrencilere işletmelerde etkin bir yönetim yapma, mühendislik projelerini yönetme ve işletmeler arasında işbirliğini sağlama gibi konuları öğretir.

Bu program, öğrencilere mühendislik projelerinin tasarımı, planlama, yönetimi ve değerlendirilmesi gibi konuları öğretir. Ayrıca, öğrenciler işletmelerde yöneticilik yapma, işletmeler arasında işbirliği yapma ve işletmelerde etkin bir yönetim yapma gibi konuları da öğrenebilirler.

Bu program, işletmelerde yöneticilik yapmak isteyen ve mühendislik projelerini yönetmek isteyen öğrencilere yöneliktir ve genellikle bir yüksek lisans derecesine sahip olmak için tamamlanır. Bu programın tamamlanmasından sonra, öğrenciler işletmelerde yöneticilik yapmaya ve mühendislik projelerini yönetmeye hazır olabilirler.

NE YAPIYOR ?