KBB Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Doktora Programı Nedir

KBB (Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları) Doktora Programı

KBB (Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları) Doktora programı, konuşma, dil ve işitme bozukluklarının önlenmesi, tanısı ve tedavisinde uzmanlaşmış bir programdır. Program, katılımcılarına odyoloji ve konuşma bozuklukları alanında derinlemesine bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla tasarlandı. Program, bu alanda çalışan profesyoneller için de uygun bir seçenek olabilir ve onların kariyerlerine yeni açılımlar kazandırabilir. Program, ayrıca konuşma, dil ve işitme bozukluklarının önlenmesi, tanısı ve tedavisinde kullanılan bilimsel yöntemleri, yenilikçi araştırmalar yapma becerisini ve problemleri çözme yeteneğini geliştirmeyi hedefler.