Ali İLİŞ ile Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi Vaka Paylaşımı

• Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi Vaka Paylaşımı

Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi, duygusal sorunları ve içsel çatışmaları hızlı ve etkin bir şekilde çözmeyi amaçlayan bir terapi yöntemidir. Bu yaklaşım, bireyin bilinçdışı duygusal süreçlerine odaklanır. Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi hastanın savunma mekanizmalarını ve bilinçdışı dirençlerini anlamak ve bunlarla başa çıkmak için yoğun bir terapötik ilişki kullanır.

Vaka paylaşım süreci;
Vaka paylaşımı yapan uzmanın, daha önce karşılaştığı sorun karşısında bu soruna yönelik çözüm önerilerini kendisinden vaka örneği almak isteyen kişiyle paylaştığı bir süreçtir. Vaka paylaşımı gerçek örnekler üzerinden sorunların çözüm örneklerini öğrenme fırsatını sizlere sunan bir çalışmadır.

Bu bağlamda ilgili alanda çalışan veya çalışmak isteyen kişilere yönelik uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan vaka paylaşımı, bu alanda uzmanlaşarak nitelik kazanmanızı destekleyecektir.

Diğer tüm vaka paylaşımlarına ve kampanyaya ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi Vaka Paylaşımı

Demografik Özellikler ve Kısa Öykü

37 yaşında, Manisa doğumlu, erkek danışandır. Üniversite mezunudur. İktisat eğitimi almış, kamuda çalışmaktadır. Danışan evlidir ve 4 yaşında bir kız çocuğu vardır. Anne ve babası hayatta değildir. İzmir’de ikamet etmektedir. 1 sene önce 5 seans süren bir psikolojik destek almıştır.

Geçmiş Başvuru Öyküsü

Aile ilişkileri ile ilgili sorunlardan dolayı danışmaya başlamıştır.

Bugünkü Başvuru Nedeni

Aile ilişkileri ile ilgili sorunlardan dolayı ve eşinin ısrarı ile danışmaya gelmiştir. Danışanın herhangi bir fizyolojik rahatsızlığı bulunmamaktadır. Alkol kötüye kullanımı mevcuttur.

Çalışma Çerçevesi

Görüşmeler fiziki ortamda ve yüz yüze gerçekleştirilmiştir. Görüşme sıklığı haftada bir, görüşme süresi 50 dakika olacak şekilde yapılandırılmıştır. Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi çerçevesinde çalışılmıştır. Toplam 18 seans tamamlanmıştır.

Kullanılan Teknikler

DMO Formülasyonu, danışan-terapist etkileşimi, yeniden sahneleme, yorumlama, analiz, ev ödevleri.

Süreç Değerlendirmesi

Danışanın etkileşimsel şeması değişmeye başlamıştır. Bağlanma / bağımsız olma dengesi gerçekçi bir düzeye yükselmiştir. İlişkisel sorunlar azalmıştır.

Örnek Sertifika ;

' + 'Örneği verilen belgede ''Örnek'' olarak bildirilen eğitim başlığı programlara göre değişiklik göstermektedir.

Eğitim Sonunda katılımcılara ; Eğitim Sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız.  Belgeler Tarafınıza Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak eğitim süreniz bittikten EN GEÇ 20 iş günü sonra kargoya teslim edilecektir.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz uygulayıcı belge ile ,anaokulları,halkeğitim merkezleri, özel kurumlar,atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıfaçabilir veya okullarda ek dersalabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen uygulayıcı belgelerMEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özelsektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.

Eğitime Kimler Katılabilir

Veliler
Psikologlar,
Doktorlar,
Resim Öğretmenleri,
Psikolojik Danışman,
Özel Eğitim uzmanı,
Sosyal Hizmet Uzmanı,
Sosyologlar,
Okul Öncesi Öğretmeni,
Ana Sınıfı Öğretmenleri
Çocuk Gelişimi Öğretmenleri,
Sınıf Öğretmenleri,
Aile Danışmanları
Bu bölümlerin lisans ve yüksek lisans öğrenciler

Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

"Eğitime Katıl'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale/EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Kredi ve Banka Kartı ödeme yaptığınızda kaydınız hemen açılıp giriş bilgilerinin SMS olarak gelecektir. Havele/EFT Ödemelerini ise mesai saatleri içerisinde yapmanız durumunda sisteminiz aynı gün, mesai dışı yapmanız durumunda ise ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz SMS olarak size ulaşacaktır.

Başvuru Süreci

• Katılımcılar Dünyanın her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihi aralığında tüm ders videoları açık olup, eğitimleri istediğiniz gün ve saatte 7/24 izleyebilirsiniz.
  • Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu 0543 613 12 00 whatsapp hattımıza iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.
  • Kayıt olan öğrencilere açılan sistemler 2 ay sonra kapatılacaktır.

Banka Hesap Bilgilerimiz

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
Hesap No   : 0067465
Kod             : 0046
Swift           : AKBKTRIS
IBAN           : TR29 0004 6008 7688 8000 0674 65

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFEN AD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ YAZINIZ.)

uzemigunsem@gedik.edu.tr

Eğitim Süreci

• Tüm işlemler online gerçekleşecektir.
  • Kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.
  • Eğitim sonunda test usulü sınavınız olacaktır.
  • Sınavlar ortalama 20-40 soru arasında olmaktadır.
  • Geçme notu 50 puandır.
  • Kayıt olduğunuz eğitimi tamamlamak için 60 gün süreniz bulunmaktadır. 60 gün sonunda eğitim ve sınav sisteminiz kapatılacaktır. Herhangi bir süre uzatması yapılmayacaktır. 60 günde tamamlanmayan eğitimlerde sürenizi uzatmak için belirlenen ücreti ödemeniz gerekmektedir.
  • 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek 1 sınav hakkı tanımlanacaktır ve ücreti 500₺'dir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum