Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Sosyal Projeler ve STK Yönetimi Yüksek Lisans Programı Nedir

Sosyal Projeler ve STK Yönetimi Yüksek Lisans Programı

Sosyal projeler ve STK yönetimi, bir yüksek lisans programı olarak, sosyal projelerin planlanması, yönetimi ve değerlendirilmesiyle ilgili konuları kapsar. Bu program ayrıca sivil toplum kuruluşlarının (STK) yönetiminde kullanılan stratejileri, yönetim tekniklerini ve STK'ların rolünü inceler.

Bu program, sosyal projelerin etki alanlarını ve hedeflerini belirleme, projelerin maliyetlerini tahmin etme, proje etkinliklerini planlama ve yönetme, projelerin değerlendirilmesi ve raporlaması gibi konuları kapsar. Ayrıca, STK'ların yönetiminde kullanılan yöntemleri, stratejileri ve teknikleri inceler.

Bu program, sosyal projeler ve STK yönetimi alanında çalışan profesyoneller için önemli bir eğitim olabilir. Bu programı tamamlayan öğrenciler, sosyal projelerin planlaması, yönetimi ve değerlendirilmesi gibi alanlarda uzmanlaşmış olacaktır ve STK'ların yönetiminde önemli bir rol oynayabilecektir.

NE YAPIYOR ?