Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
İş İngilizcesi Sertifika Programı kursiyere iş toplantıları, iş yemekleri, iş görüşmeleri vb. konularda bilgi birikimini artırmayı hedeflemektedir.

İŞ İNGİLİZCESİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

İş İngilizcesi Sertifikası

Çalışma alanlarına yönelik oluşturulan İş İngilizcesi Sertifika Programları çalışma hayatınızda farkındalık düzeyinizi arttırarak kurum içi ve dışı iletişiminizi arttıracaktır. İş Hayatına Yönelik Sertifikalar ile işe girişte avantajlı konuma gelebilirsiniz.

İş İngilizcesi sertifikası sektörde bulunan bilgi kirliliğini azaltmak ve kurum içi ve dışı iletişim çalışmalarında bulunan kişilere iletişim konuları hakkında bilgi aktarımında bulunmaktadır.

Elde edeceğiniz Üniversite Onaylı ve e-Devlet’te Sorgulanabilir Sertifika ile özgeçmişinizi güçlendirebilirsiniz.

Bu eğitimin en önemli kazanımlarından iki tanesi ise; işe girişte özgeçmişinizi güçlendirerek sizi avantajlı konuma geçirmesi ve görevde yükselebilmek için avantaj sağlamasıdır.

İş İngilizcesi Nedir, İş İngilizcesi Sertifikası Neden Alınmalıdır, İş İngilizcesi Sertifikası Ne İşe Yarar ?

İş İngilizcesi Sertifika Programı kursiyere iş toplantıları, iş seyahatleri, yapılan iş ile ilgili olan telefon görüşmeleri, iş yemekleri, iş görüşmeleri vb. konularda bilgi birikimini artırmayı hedeflemektedir.

İş İngilizcesi Eğitimi, İngilizce konuşulan ofislerde çalışan veya çalışmak isteyen katılımcılara yönelik uzman eğitimcimiz tarafından özenle oluşturulmuştur.

Bu program, kurum içi İngilizce görüşmeler yapan, yemeklere ve toplantılara katılan, iş geliştirme ve yürütme birimlerinde faaliyet gösteren katılımcılar için uygundur.

Tüm sektörler uluslararası genişlemeyi ve büyümeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar sürdürmekte ve çalışma arkadaşlarında İş İngilizcesi konusunda bilgili ve tecrübeli olmalarını istemektedir. Bu kurumlarda yapılan görüşmeler ve toplantılar İngilizce olarak düzenlenmekte ve bu doğrultuda toplantıya katılan kişilerin iyi derecede İngilizce biliyor ve anlıyor olması gerekmektedir.

EĞİTİM İÇERİĞİ

• İş İngilizcesine Giriş
  • İngilizceyi Anlamak
  • Reading
  • Listening
  • Writing
  • Speaking

EĞİTİM SÜRESİ 28 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Tarafınıza eğitiminizi tamamladıktan sonra 5 iş günü içerisinde e-Devlet üzerinden gönderilecektir.  Fiziki kargo istemeniz durumunda belge ve gönderim ücreti 180 TL'dir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

• Tüm işlemler online gerçekleşecektir.
  • Kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.
  • Eğitim sonunda test usulü sınavınız olacaktır.
  • Sınavlar ortalama 20-40 soru arasında olmaktadır.
  • Üç defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır.
  • Geçme notu 50 puandır.
  • 1 ay eğitim süreniz bulunmaktadır.Çoklu katılımlarda eğitim süresi uzamaktadır.

"Eğitime Katıl'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale/EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Kredi ve Banka Kartı ödeme yaptığınızda kaydınız hemen açılıp giriş bilgilerinin SMS olarak gelecektir. Havele/EFT Ödemelerini ise mesai saatleri içerisinde yapmanız durumunda sisteminiz aynı gün , mesai dışı yapmanız durumunda ise ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz SMS olarak size ulaşacaktır.

Başvuru Süreci

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ