Adana Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Adana Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı

Adana Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı, uluslararası ticaret hukuku, sözleşmelerin hazırlanması ve uyuşmazlıkların çözümüne ilişkin konuları kapsayan bir eğitim programıdır.

Bu program, özellikle ticari faaliyetleri yürüten kişiler ve şirketler için önemli bir alan olan uluslararası sözleşmelerin nasıl hazırlanacağı, sözleşmelerin uygulanması sırasında ortaya çıkabilecek uyuşmazlıkların nasıl çözüleceği ve uluslararası tahkim gibi alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri hakkında bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim programı, uluslararası hukuk, uluslararası ticaret hukuku, sözleşme hukuku, tahkim, arabuluculuk ve diğer alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri gibi konuları içeren derslerden oluşmaktadır.

Programı tamamlayan katılımcılara uluslararası sözleşmeler ve tahkim konusunda sertifika verilmektedir.