Aydın GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı

GLP (Good Laboratory Practice), yani iyi laboratuvar uygulamaları, laboratuvar çalışmalarında kalite güvencesini sağlamak için belirlenmiş standartlar ve yönetmelikler bütünüdür. GLP sertifikalı eğitim programı, laboratuvar çalışmalarında GLP standartlarını uygulamayı öğrenmek isteyenlere yönelik bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, laboratuvar çalışmaları yürüten kişilerin GLP standartlarına uygun olarak çalışmalarını sağlamak, kalite güvencesini artırmak ve laboratuvar sonuçlarının güvenilirliğini sağlamak amacıyla düzenlenir. Eğitim programının sonunda başarılı olan katılımcılara GLP sertifikası verilir.