Aydın GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı

GMP (Good Manufacturing Practices) veya Türkçe adıyla İyi Üretim Uygulamaları, ilaç, gıda, kozmetik gibi tüketici sağlığı ile doğrudan ilgili olan sektörlerde üretim yapan işletmelerin uyması gereken belirli bir kalite yönetim sistemidir. Aydın GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı, işletmelerin GMP standartlarına uygun olarak üretim yapabilmeleri için gerekli olan bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program kapsamında, üretim faaliyetlerinin planlanması, kontrolü, kayıt altına alınması, kalite yönetim sistemi, hijyenik üretim ortamı, personel eğitimi gibi konular ele alınır ve işletmelerin bu konularda yeterliliklerini artırmalarına yardımcı olunur.