Aydın İş Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar Eğitim Programı Nedir

İş Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar Eğitim Programı

Aydın İş Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar Eğitim Programı, işverenlerin çalışanlarına ödeme yaparken iş mevzuatı ile ilgili hesaplamaları doğru bir şekilde yapmalarını sağlayan bir eğitim programıdır. İş mevzuatı çerçevesinde ödemeleri yapılacak olan kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, fazla mesai ücreti, resmi tatillerde çalışma ücreti, sigorta primleri gibi konularda doğru hesaplamalar yapabilmek için gereklidir. Eğitimde, ilgili mevzuat hükümleri, hesaplamaların nasıl yapılacağı, örnek hesaplamalar ve uygulamalar ele alınmaktadır. Bu sayede işverenlerin yanı sıra insan kaynakları departmanı çalışanları, muhasebe ve finans departmanı çalışanları gibi ilgili tüm personelin bu konularda bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir.