Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Programı

Beden Eğitimi ve Spor (Physical Education and Sport) yüksek lisans programı, öğrencilerin beden eğitimi ve sporu inceleyerek geliştirmeyi amaçlar. Bu program, öğrencilere sporu nasıl düzenleyebilecekleri, yönetebilecekleri ve öğretebilecekleri hakkında bilgi verir. Program ayrıca öğrencilere fiziksel aktivite ve egzersizlerin insan vücudu üzerindeki etkileri hakkında da bilgi verir. Öğrenciler, beden eğitimi ve sporu öğrencilerin sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmalarına yardımcı olmak için nasıl kullanabileceklerini öğrenirler. Yükseklisans programı genellikle 2 yıl sürer ve öğrenciler çeşitli seçmeli dersler alırlar. Bu programı tamamlamak için öğrenciler genellikle bir tez çalışması yaparlar ve bu tez çalışmasını sunarlar.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/yildiz-spor-kocu-sertifika-programi

NE YAPIYOR ?