Bilecik Gölge Oyunları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Gölge oyunları, el feneri veya lambanın arkasında yer alan figürlerin bir perde üzerinde yansıtılması yoluyla yapılan geleneksel bir tiyatro sanatıdır. Bilecik Gölge Oyunları Sertifikalı Eğitim Programı, bu geleneksel sanatın tarihi ve kültürel önemini öğrenmenizi ve aynı zamanda gölge oyunlarını tasarlama, yapma ve oynama tekniklerini öğrenmenizi sağlayan bir eğitim programıdır.

Bu program aynı zamanda gölge oyunları ile ilgili müzik, dekor ve ışık tasarımı gibi unsurları da kapsar. Eğitim sonunda, katılımcılar kendi gölge oyunu performanslarını hazırlayabilir ve sunabilirler.