Bilecik Mini MBA-İşletme Yönetimi ve Yöneticiliği Eğitimi Nedir

Mini MBA, "Mini Master of Business Administration" kelimelerinin kısaltmasıdır ve işletme yönetimi konularında kısa süreli bir eğitim programıdır. İşletme yönetimi konularının özetlenmiş bir versiyonunu sunar ve özellikle yöneticiler, girişimciler, işletme sahipleri ve işletme yönetimi konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller için tasarlanmıştır.

Mini MBA eğitimleri, işletme yönetimi konularına odaklanarak, işletme stratejisi, pazarlama, finans, muhasebe, insan kaynakları yönetimi, liderlik ve proje yönetimi gibi konuları kapsar. Bu programlar, tam zamanlı MBA programlarından daha kısa sürer ve daha düşük maliyetlidirler.