Bingöl ISO 9001 Temel Kalite Yönetimi Sertifikası

Bingöl ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, işletmelerin kalite yönetim sistemlerinin ISO 9001:2015 standardına uygun olarak nasıl oluşturulacağı, uygulanacağı, takip edileceği ve sürekli iyileştirileceği konularında eğitim veren bir programdır. Bu program, işletmelerin kalite yönetim sistemlerinin ISO 9001:2015 standardına uygun hale getirilmesini ve sertifikasyon süreçlerinin yönetilmesini amaçlar.

Eğitim sürecinde, katılımcılar ISO 9001:2015 standardının gereklilikleri, kalite yönetim sistemlerinin temel unsurları, belgelendirme süreci, kalite politikası ve hedefleri gibi konularda bilgilendirilirler. Program kapsamında, işletmelerin kalite yönetim sistemlerinin oluşturulması, uygulanması, izlenmesi, değerlendirilmesi ve sürekli iyileştirilmesi için gereken süreçler, araçlar ve teknikler öğretilir.

Bu eğitim programı, işletmelerin kalite yönetim sistemlerini ISO 9001:2015 standardına uygun hale getirmelerine ve kalite yönetim sistemleri ile ilgili süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olur. Ayrıca, bu program sayesinde işletmelerin müşteri memnuniyetini artırmaları, hata ve maliyetleri azaltmaları, kaliteyi artırmaları ve rekabet avantajı elde etmeleri amaçlanır.