Bingöl Masal Anlatıcılığı ve Çocuk Resim Analizi Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge) Nedir

Masal Anlatıcılığı ve Çocuk Resim Analizi Sertifikalı Eğitim Programı, masal anlatıcılığı ve çocuk resim analizi konusunda eğitim alarak uygulayıcı belgesi almak isteyenler için tasarlanmış bir programdır. Program, çocukların gelişimini desteklemek için masal anlatma tekniklerinin öğrenilmesi ve çocuk resimlerinin analiz edilmesi üzerine odaklanmaktadır.

Program kapsamında, masal anlatıcılığı teknikleri, çocukların farklı yaş gruplarına göre gelişim özellikleri ve çocuk resimlerinin analizi konularında teorik ve pratik eğitimler verilmektedir. Ayrıca, programda yer alan atölye çalışmaları sayesinde katılımcılar, eğitimlerini uygulamalı olarak pekiştirebilmektedirler.

Bu programın hedef kitlesi, okul öncesi öğretmenleri, psikologlar, aile danışmanları, sosyal hizmet uzmanları ve masal anlatıcılığı konusunda ilgi duyan herkes olabilir. Programın sonunda başarılı olan katılımcılar, uygulayıcı belgesi almaya hak kazanırlar.