Bitlis ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi Nedir

Bitlis ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi, ISO 10002 standardına uygun olarak müşteri memnuniyeti yönetimi konusunda eğitim veren bir programdır. ISO 10002, müşteri şikayetlerinin etkili bir şekilde yönetilmesini ve müşteri memnuniyetinin artırılmasını hedefleyen bir standarttır. Bu eğitim programı, katılımcılara müşteri şikayetleri yönetimi, müşteri memnuniyeti analizi, geri bildirim toplama ve müşteri odaklılık gibi konularda bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlar.

Ayrıca, müşteri şikayetlerinin nasıl ele alınacağına ve müşteri memnuniyetinin nasıl ölçüleceğine dair pratik bilgiler de verilir. Bu eğitim programını tamamlayan katılımcılar, ISO 10002 standartlarına uygun olarak müşteri şikayetlerini etkili bir şekilde ele alabilecek, müşteri memnuniyeti analizleri yapabilecek ve müşteri odaklı bir yaklaşım geliştirebilecek nitelikleri kazanacaklardır.