Bitlis ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bitlis ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı, Bitlis Eren Üniversitesi tarafından sunulan bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara ISO 9001-2015 standardı hakkında kapsamlı bir eğitim sağlar. ISO 9001-2015 standardı, kalite yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır ve kuruluşların müşteri memnuniyetini arttırmalarına, iş süreçlerini iyileştirmelerine ve verimliliklerini arttırmalarına yardımcı olur.

Bu eğitim programı, ISO 9001-2015 standardının uygulanması, belgelendirme süreci, belgeleme gereksinimleri, gözden geçirme süreci ve kaynak yönetimi gibi konuları kapsar. Programın amacı, katılımcılara ISO 9001-2015 standardına uygun kalite yönetim sistemleri oluşturma, uygulama ve sertifikalandırma konusunda teorik ve pratik bilgi sağlamaktır. Program, kalite yönetim sistemlerini oluşturmak ve yönetmekle ilgili görevleri olan yöneticiler, kalite uzmanları, mühendisler, danışmanlar ve diğer ilgili meslek grupları için tasarlanmıştır.