HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Agte - Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Agte - Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

AGTE Ankara Gelişim Tarama Envanteri nedir?

AGTE Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), çocukların gelişim düzeylerini ölçmek için kullanılan bir testtir. Bu test, çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini ölçmek için kullanılır ve çocukların okul başarısını tahmin etmek için de kullanılır. AGTE, çocukların dil becerilerini, matematik yeteneklerini, hayal güçlerini ve çocukların dünyayı anlama yeteneklerini ölçen bir testtir.

AGTE nasıl yapılır?

AGTE, bir uzman tarafından yönetilen bir grup testidir. Çocuklar, testlerin yapıldığı bir odada uzman tarafından yönlendirilirler ve testler çeşitli yöntemlerle uygulanır. Çocuklar, cevapladıkları sorulara göre puan alırlar ve sonuçlar, çocukların gelişim düzeylerini ölçmek için kullanılır.

AGTE sonuçları nasıl yorumlanır?

AGTE sonuçları, çocukların gelişim düzeylerini ölçmek için kullanılır. Çocuklar, testleri başarıyla geçtikleri takdirde fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerinin daha iyi olduğu ve okul başarısının daha yüksek olma olasılığının daha yüksek olduğu tahmin edilir. Ancak, AGTE sonuçları tek başına çocukların okul başarısını tahmin etmek için yeterli değildir ve diğer faktörler de dikkate alınmalıdır.

Kampanyalı Seminerlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.