HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

GLP Sertifikası

GLP Sertifikası
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

GLP (Good Laboratory Practice), yani iyi laboratuvar uygulamaları, laboratuvarlarda kalite yönetim sistemi olarak kullanılan bir düzenleyici gerekliliktir. GLP, laboratuvarlarda yürütülen çalışmaların güvenilirliği, doğruluğu ve tekrarlanabilirliğini artırmayı hedefler. 

GLP Sertifikası, laboratuvar çalışmalarında iyi laboratuvar uygulamaları standardına uygunluğu onaylar. GLP sertifikası, bir laboratuvarın uygun kalite kontrol önlemlerinin uygulandığını ve bu önlemler ile laboratuvar sonuçlarının doğruluğunun sağlandığını gösterir. 

GLP standartları, laboratuvar ortamındaki personel, ekipman, metodoloji, veri kaydı, raporlama ve kalite yönetimi gibi alanları kapsar. Laboratuvarların GLP standartlarına uyumlu olması, laboratuvar çalışmalarındaki hataları azaltır ve sonuçların doğruluğunu ve güvenilirliğini artırır. 

GLP Sertifikası, laboratuvar çalışmaları ile ilgili yasal düzenlemelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Bir laboratuvarın GLP standartlarına uyumlu olduğunu göstermesi, laboratuvarın ürettiği sonuçlara güvenilirliğini artırır ve bu sonuçların bir yargı veya düzenleyici kurum tarafından kabul edilmesini kolaylaştırır. Ayrıca, laboratuvarın GLP standartlarına uygunluğu, müşteriler tarafından talep edilir ve bir laboratuvarın uluslararası düzeyde kabul edilebilirliğini artırabilir. 

 GLP (Good Hygiene Practices) sertifikası için...