HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı Nedir?

Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı Nedir?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı Nedir?

Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı, ISO 9001 ve diğer kalite yönetim sistemleri ile alakalı projeler yürütmek isteyen personel tarafından tercih edilen bir belgedir. ISO eğitimleri kapsamında kalite sorumlusu, yönetim sistemleri sorumlusu, kurum içi denetçi, İSG uzmanı ve risk uzmanı olarak çalışmak isteyen kimseler tarafından tercih edilmektedir. Bu belge kapsamında Kalite Yönetim Sistemi’nin inşası, kontrolü ve deneyimi gerçekleşir. Böylelikle sistemin daha kaliteli bir şekilde inşa edilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması mümkündür.

Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası Hangi Alanlarda Kullanılır?

Kalite Yönetim Sistemleri; küçük, orta veya büyük ölçekli işletmeler tarafından kullanılan bir belge olarak kabul edilmektedir. Bu çerçevede hem firmanın hem de personelin kaliteli bir hizmet sürecinde rol alması mümkündür. Sertifika alan adayların sektör ve faaliyet alanı fark etmeksizin hemen her marka ile iş birliği yapması mümkündür. Bunun yanı sıra adayların kariyerlerini Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı olarak da sürdürmeleri mümkündür. Peki, eğitim sonrasında sertifika alan kimseler için ne tür avantajlar elde edilmektedir?

Kariyerini başarılarla sürdürmek isteyen hemen her bir uzman için KYS Sertifikası almak şart. Bu bağlamda siz de sertifika programına kaydınızı yaptırarak daha başarılı bir sürece adım atabilirsiniz.

Kalite Yönetim Sistemleri Sertifikası Neler Katar?

Kalite Yönetim Sistemleri Sertifikası almak isteyen her personel için avantajlarla dolu bir süreç ortaya çıkar. Mühendis, İSG Uzmanları ve Uzmanlar tarafından tercih edilen bu sertifika programı kapsamında mevzuata uyum, gelişmelerden haberdar olmak, yeniliklere ayak uydurmak ve diğer bütün süreçlerle alakalı başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Profesyonel bakış açısıyla hazırlanmış Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı sayesinde profesyonelliğinizi öne çıkarabilirsiniz. Kayıt yapmak ve bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.