HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Metropolitan Okul Olgunluğu Testi

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Metropolitan Okul Olgunluğu Testi nedir?

Metropolitan Okul Olgunluğu Testi (MET), öğrencilerin okul olgunluğunu ölçmek için kullanılan bir araçtır. Bu test, öğrencilerin okul başarısını tahmin etmek için kullanılır ve öğrencilerin okula uyumlarını değerlendirmek için de kullanılır. MET, öğrencilerin düşünme yeteneklerini, motivasyonlarını ve davranışlarını ölçen bir psikolojik testtir.

MET nasıl yapılır?

MET, bir uzman tarafından yönetilen bir grup testidir. Öğrenciler, testlerin yapıldığı bir odada uzman tarafından yönlendirilirler ve testler çeşitli yöntemlerle uygulanır. Öğrenciler, cevapladıkları sorulara göre puan alırlar ve sonuçlar, öğrencilerin okul olgunluk düzeylerini ölçmek için kullanılır.

MET sonuçları nasıl yorumlanır?

MET sonuçları, öğrencilerin okul olgunluk düzeylerini ölçmek için kullanılır. Öğrenciler, testleri geçtikleri takdirde okula uyumlarının daha iyi olacağı ve okul başarısının daha yüksek olacağı tahmin edilir. Ancak, MET sonuçları tek başına öğrencilerin okul başarısını tahmin etmek için yeterli değildir ve diğer faktörler de dikkate alınmalıdır.

Kampanyalı Seminerlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.