Burdur Cinsel Terapi Eğitimi Nedir

Burdur'da Cinsel Terapi Eğitimi, cinsel işlev bozuklukları, cinsel kimlik, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, cinsel taciz ve istismar, cinsel şiddet, cinsel terapi teknikleri gibi konuları içeren bir eğitim programıdır. Bu eğitimde, katılımcılar cinsel işlev bozukluklarını ve cinsel sorunları değerlendirmek için kullanılan araçları öğrenirler. Cinsel terapi teknikleri de dahil olmak üzere, cinsel sorunları çözmek için kullanılan yöntemler hakkında bilgi edinirler. Cinsel terapi eğitimi ayrıca, cinsel taciz, cinsel şiddet ve istismar hakkında da bilgi vererek, bu konularda farkındalık oluşturmaya yardımcı olur.