Burdur Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Dokümantasyon sertifikalı eğitim programı, işletmelerin belgeleme süreçleri için gerekli olan belgelerin hazırlanması, düzenlenmesi ve yönetimi konularında eğitim alınmasını sağlar. Bu eğitim programı, belgelendirme kurumlarının taleplerine uygun olarak belge hazırlama ve yönetim süreçlerinde gereken belgelerin doğru şekilde hazırlanmasını sağlamayı amaçlar. Katılımcılar, kalite yönetim sistemleri, çevre yönetim sistemleri, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri gibi birçok farklı yönetim sistemi için gereken dokümantasyonun hazırlanması, revizyonu, onaylanması ve yönetimi gibi konularda eğitim alırlar. Bu eğitim, ISO standartlarına uygun belge hazırlama konusunda da faydalıdır.