Burdur Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Burdur Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı, okul öncesi eğitimde çalışan öğretmenlerin ve ilgili personelin çocuk gelişimi, psikolojisi, eğitim teknikleri, oyun ve aktivite planlama gibi konularda eğitim alarak donanımlı hale gelmesini sağlayan bir programdır. Bu eğitim programı, çocukların dil, motor, sosyal ve bilişsel gelişimini destekleyecek yöntemleri öğretmenlere aktararak onların mesleklerinde daha başarılı olmalarını hedefler. Ayrıca çocukların sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi için hijyen kuralları ve güvenlik önlemleri konularında da bilgi verilir. Program sonunda katılımcılara okul öncesi çocuk gelişimi konusunda sertifika verilir.