Bursa Kreş ve Anaokulu Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Bursa Kreş ve Anaokulu Danışmanlığı Eğitimi, okul öncesi eğitim kurumlarında çalışacak öğretmen, rehber öğretmen, pedagog, psikolog, müdür ve yönetici gibi görevlerde yer alacak kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Bu programda öğrencilere, okul öncesi eğitim kurumlarının işleyişi, pedagojik yaklaşımlar, çocukların gelişimi ve öğrenmeleri, aile ve toplumla iş birliği, okul öncesi eğitim müfredatı ve materyal hazırlama konularında bilgi ve beceriler kazandırılmaktadır. Ayrıca öğrencilere, çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, fiziksel ve dil gelişimi ile ilgili sorunları tespit etme ve çözme becerileri de öğretilmektedir.