Bursa Projektif Testler / 7 Test Eğitimi Nedir

Projektif testler, kişilik özelliklerini anlamak için kullanılan bir psikolojik test türüdür. Bursa'da verilen "Projektif Testler / 7 Test Eğitimi" ise psikolojik danışmanlık ve psikoterapi alanında çalışan kişilerin, projektif testlerle ilgili teorik ve uygulamalı bilgileri edinmelerini ve bu testlerin yorumlanması konusunda pratik beceriler kazanmalarını amaçlayan bir eğitim programıdır. Eğitim içeriğinde Rorschach Testi, TAT (Thematic Apperception Test), Wartegg Çizim Testi, Rosenzweig P.F. Resim Testi, Goodenough-Kaynakça Çizim Testi, CAT (Children Apperception Test) ve TEMAS (Tell-Me-A-Story Test) yer almaktadır. Eğitim programı, psikoloji, psikiyatri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, özel eğitim, sosyal hizmet, öğretmenlik, okul psikolojik danışmanlığı gibi alanlarda çalışan ve ilgili olan kişilere yöneliktir.