Çanakkale Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Çanakkale Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Eğitim Programı, bilgisayar ve internet teknolojileri konusunda temel bilgi ve becerilerin kazandırıldığı bir eğitim programıdır. Bu program, bilgisayar kullanımının temellerini, işletim sistemi kullanımını, ofis yazılımlarının kullanımını, internet kullanımını, e-posta kullanımını, güvenli internet kullanımını ve bilgisayar ağları hakkında temel bilgileri içerir. Program, genellikle başlangıç seviyesindeki kullanıcılara yöneliktir ve kişisel ve iş hayatında bilgisayar ve internet teknolojilerini daha etkili bir şekilde kullanmak isteyenler için faydalı olabilir.